Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Dobré ceny, rychlé dodání

2018-11-23

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Objednal jsem a obratem mi bylo doručeno Žádný problém.

2018-10-31

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychle vyrizeni

2018-09-26

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
spokojená

2018-09-11

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
Perfectly satisfied with the service. Thank you.

2018-08-11

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
Nakupování z domova

2018-07-7

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Plná spokojenost.Vstřícnost při prosbě o změnu místa dodání a přidání dalšího zboží před odesláním balíku.Zboží dorazilo sice později(bylo nutno kvůli váze balíku změnit dopravce),ale v naprostém pořádku.Určitě zde budu nakupovat i příště.

2018-06-15

Eva
5.005.005.005.005.00
Vždy jsem byla spokojená.

2018-03-6

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Naprotá spokojenost, a ne poprvé :-) díky.

2018-02-5

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Nakupují zde již po několikáté, jsem velmi spokojená se zbožím, které zde nabízí. Samozřejmě budu nakupovat i dál. Zboží vždy dorazilo rychlostí blesku. S paní Sandrou je navíc velmi příjemná komunikace. Každopádně obchod Havita velmi doporučuji všem!

2018-11-27

Rentier
5.005.005.005.005.00
Spokojenost.

2017-07-26

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vše podstatné v pořádku.

2017-06-5

Informace

Zelný nákyp s kaštanovou moukou



Hlavní přísada
kaštanová mouka  koupit
Ingredience
malá hlávka červeného zelí (500 g)
2 červené cibule
3 stroužky česneku
50 g másla (nebo jiného tuku pro bezmléčnou verzi)
2 lžičky kmínu
1 lžička himalájské soli
špetka muškátového oříšku
1 lžička koření uzená paprika
4 vejce
75 g kaštanové mouky
                                           Autor receptu: Kašulka

Pracovní postup

Přestože dnes už máme kaštanovou mouku dostupnou celý rok, jedlé kaštany jsou bezesporu spojeny s podzimem. Když se spojí s červeným zelím a kořením, dostaneme skvělý rychlý nákyp, který nás nejen zasytí, ale také dodá celou dávku živin. To abychom si stihli pořádně vybudovat imunitu na zimu.

Zelí nakrájíme na tenké proužky a dáme na 20 minut povařit. Poté slijeme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na proužky, česnek očistíme. Na pánvi zpěníme máslo a cca 2 minutky v něm opečeme nadrcený česnek. Poté přidáme cibuli a opékáme 10 minut. Přisypeme kmín a necháme 2 minutky opékat. Nakonec vmícháme zelí, přivřeme a necháme ještě cca 10 minut podusit společně s cibulí na másle. Po 10 minutách vyjmeme a necháme vychladnout.

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Oddělíme bílky od žloutků, žloutky smícháme s kořením. Bílky našleháme se špetkou soli do pěny. Do žloutkové směsi vmícháme vychladlou zelnou směs a vmícháme kaštanovou mouku. Nakonec vmícháme bílkovou pěnu, vložíme do pekáčku vyloženého papírem na pečení a pečeme 30–35 minut.

Zelný nákyp s kaštanovou moukou