Rýžová mouka polohrubá 250 g Zobrazit

Rýžová mouka polohrubá 250 g

Hmotnost a výrobce
Hmotnost250g
VýrobceAdveni


Více informací

Zakoupením tohoto produktu získáte až 2 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 2 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 0,40 Kč.


Více informací

Složení
Složení100 % mletá zrna loupané rýže
Průměrné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota1484 kJ / 349 kcal
Tuky0,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,3 g
Sacharidy79 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny7,0 g
Sůl0,03 g
Skladování a původ
Skladovánív suchu a chladu
Země původuEU

Co je zač:

Složení: 100% mletá zrna loupané rýže

Několik zajímavostí:

Rýže setá je nejdůležitější obilovinou světa – představuje hlavní potravinu pro asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Pochází z povodí Perlové řeky v Číně, kde byla domestikována před více než 10 000 lety. V Evropě se objevila kolem roku 1 000 n. l. a k nám se dostala v 16. století ze Španělska.

 

K čemu se hodí

  • všestranná mouka pro slané i sladké pečení
  • příprava nudlí a těstovin
  • zahušťování polévek a omáček

 

Jak s ní zacházet

Rýžová mouka má neutrální chuť. Obvykle se míchá s jinými druhy mouk, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné kombinovat ji  hlavně s moukami, které obsahují hodně bílkovin.

Rýžová hladká mouka se hodí zejména na obalovací těstíčka, domácí těstoviny a klasické pečení. Polohrubou mouku využijete především na vaření a pečení.

Tuto mouku je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI.








Recenze

Napsat recenzi

Rýžová mouka polohrubá 250 g

Rýžová mouka polohrubá 250 g

Hmotnost a výrobce
Hmotnost250g
VýrobceAdveni


Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: